Introducere

Page

Bine ati venit la Centrul de Chiropraxie Vili Therapy!

spine_largeTratam boli sau accidente ale coloanei vertebrale prin tehnici neinvazive cu comfort, siguranta si profesionalism.

Metodele traditionale de tratament sunt agreate si acceptate de un numar din ce in ce mai mare de oameni.

Metoda chiropractica este o metoda sigura, care reuseste sa corecteze intr-un procent de 99% din cazuri problemele coloanei vertebrale atunci cand este pusa in practica de oameni cu experienta. Deasemenea, chiropraxia este o terapie holistica, care urmareste vindecarea tuturor problemelor de sanatate, de orice fel, prin tratarea efectelor pe care acestea le produc asupra coloanei vertebrale.

Un chiropractor experimentat este capabil, prin analiza atenta a coloanei dumneavoastra vertebrale, sa enumere toate problemele de sanatate pe care le aveti.

Va recomandam ca inainte de a va supune unui tratament chirurgical la coloana vertebrala, sa consultati macar o data un chiropractor cu experienta. Sunt nenumarate marturiile celor care au reusit sa evite operatiile in urma acestor tratamente.

Va oferim deasemenea o varietate de terapii prin masaj: drenajul limfatic, masaj terapeutic, anticelulitic, shiatsu, yumeiho, reflexoterapie.

Va rugam sa ne contactati pentru stabilirea unei consultatii la telefon 0721 88 33 88.

Leave a Reply